Rosier'e Kancayı Taktılar

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

beşiktaş son dakika transfer haberi... Beşiktaş'taki kiralık sözleşmesinin sonuna gelen Valentin Rosier hakkında Fransız basınından flaş bir transfer iddiası geldi.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz kiralık olarak kadrosuna kattığı Valentin Rosier, gösterdiği başarılı performans ve mücadeleci yapısıyla hem taraftarların büyük beğenisini kazanmış hem de elde edilen çifte şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu. Sözleşmesinin sonuna gelen ve kariyerine hangi takımda devam edeceği büyük merak konusu olan Fransız futbolcu hakkında ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklendi.

L'Equipe gazetesi, okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde sağ bek arayışında olan Olimpik Marsilya'nın bonservisi Sporting Lizbon'un elinde bulunan oyuncuyu yakından takip ettiğini öne sürdü. Ligue 1 ekibine aynı mevki için Metz'de forma giyen Fabien Centonze'nin de önerildiği de belirtildi.

24 yaşındaki savunmacı, geride kalan sezonda çıktığı 37 maçta rakip fileleri üç kez havalandırırken yedi de asist kaydetmişti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI