Rosier'in kalemi kırıldı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Valentin Rosier'in satılmasını istedi.

Geçtiğimiz hafta oynanan kayserispor maçında korner atışı sırasında yüzüne koluyla vuran Gökhan Sazdağı ile yaşadığı gerilimin ardından rakibine kasıklarını göstererek direkt kırmızı kart gören Fransız futbolcu hem teknik heyeti hem de yönetimi kızdırdı.

Siyah-beyazlı kulübün yönetiminin, Rosier’i sert şekilde uyaracağı aktarıldı. Disiplinsiz davranışları yüzünden Teknik Direktör Şenol Güneş ve yardımcıları tarafından geçtiğimiz günlerde iki kez antrenmandan kovulan Rosier’den en kısa sürede kendisine çekidüzen vermesi istenecek. Rosier’in iyi bir teklif gelmesi halinde elden çıkarılmasının da gündemde olduğu ifade edildi.

Fransız futbolcu bugün tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilecek. En az iki maç ceza alacak olan Rosier, Alanyaspor ve Karagümrük karşılaşmalarını kaçıracak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI