Ryan Babel'den transfer açıklaması

Beşiktaş’ın sezon başından beri sözleşmesini uzatmaya çalıştığı Ryan Babel, Siyah-beyazlı kulüpteki geleceği hakkında Hollanda medyasına konuştu.

Beşiktaş’ın  sezon başından beri sözleşmesini uzatmaya çalıştığı Ryan Babel, Siyah-beyazlı kulüpteki geleceği hakkında Hollanda medyasına konuştu. Hollandalı yıldız, sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir takımdan ayrı kalmıştı.

Ryan Babel, Beşiktaş’tan ayrılacak mı ?

Hollanda’da yayın yapan ELF Voetbal Dergisi’ne konuşan yıldız oyuncu, geleceği hakkında şunları ifade etti. “Beşiktaş’la olan sözleşmem bu sezon sonunda bitiyor. Henüz geleceğimle alakalı bir karar vermedim. Şu andaki amacım; fiziksel olarak tamamen iyi duruma gelmek ve yeni yılda maçlara çıkabilmek, maçlarda oynamak. Yeni yıldan en büyük dileğim; sağlıklı kalmak, fiziksel olarak iyi olmak ve maçlarda oynamak” dedi.

Beşiktaş’a geldikten sonra 6 yıl sonra tekrar Hollanda milli takımından davet alan yıldız oyuncu, “Bu çok şaşırtıcıydı. Yeni bir takım kurulmuştu ve ilk zamanlarda ne yapacağımı bilemedim” dedi. Hollandalı futbolcu EURO 2020’de forma giymenin de en büyük hedefi olduğunu sözlerine ekledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI