Sadettin Tantan'dan acıklama: Bu demokratik haktır!

İçişleri Eski Bakanı, BJK Divan Kurulu üyesi ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan'dan flaş açıklama...

İçişleri Eski Bakanı, BJK Divan Kurulu üyesi ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan'dan flaş açıklama... 

''SİYASİ İKTİDARIN ELEŞTİRİYE TAHAMMÜLÜ YOK''

Protesto hakkı, demokratik bir haktır. İster benim de üyesi olduğum Beşiktaş, isterse Fenerbahçe ya da bir başka takım taraftarları olsun bu hakkı sonuna kadar kullanmakta özgürdür. En küçük eleştiriye bile tahammülü olmayan şu anda ki siyasi iktidardan daha önce futbol sahalarında ‘Rabia’ işareti gibi siyasi semboller kullanıldığında, ‘Dünya 5’ten büyüktür’ pankartları açıldığında, Futbola neden siyaset karıştırıyorsunuz diye bir söylem duyamadık?

DEVLET BAHÇELİ’NİN BEŞİKTAŞ'TAN İSTİFASI!

Bildiğim kadarıyla MHP Lideri Devlet BAHÇELİ önce maçların seyircisiz oynanmasını ya da kulüplerin duruma müdahale etmesini istedi, ardından da BJK kongre üyeliğinden istifa ederek artık Karagümrüksporlu olduğunu ilan etti. 2 Kulüp içinde hayırlı olsun. Politikacılar ‘Spordan Siyaseti Uzak Tutmalı’ derler ancak her gittikleri illerde o şehrin futbol takımının atkısını, konuşma yaparken muhakkak takarlar. Bu örnekte bile, Futbol-Siyaset ilişkisi bir kez daha karşımıza çıkmış olmuyor mu? O atkıyı takarken siyaset olmuyor ama ‘Hükümet İstifa’ deyince oluyor! Burada samimiyet çok önemli. Bir kez daha yinelemek isterim ki Protesto Demokratik Bir Haktır. 

Duydukmu.com 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI