Sadiq Umar kimdir?

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Sadiq Umar kimdir, kaç yaşında. kariyeri...

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın Partizan forması giyen Sadiq Umar'ı listesine aldığı iddia edilmişti. Sadiq Umar'ın eşi sosyal medyada bir Beşiktaş taraftarının gönderisini beğenince bu iddialar güçlendi. Beşiktaş taraftarı bu son dakika gelişmesinin ardından google aramalarına başladı: Sadiq Umar kimdir, kaç yaşında, nereli? Sadiq Umar'ın kariyeri ve detaylar haberimizde.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Genç ve maliyeti uygun isimlere yönelecek olan Kara Kartal, Partizan forması giyen Sadiq Umar ile ilgileniyor. Sadiq Umar’ın eşi Judy Mega'nın bir taraftarın “Come To Beşiktaş” paylaşımını beğenmesinin ardından transfer iddiaları da güçlendi. Partizan'dan ayrılmak istediği öğrenilen Sadiq'in kariyerini Beşiktaş taraftarı araştırmaya başladı.

Sadiq Umar kimdir?

Tam adı Umar Sadiq Mesbah olan forvet oyuncusu, 2 Şubat 1997'de Nijerya'da dünyaya geldi. 2013'te Nijerya ekiplerinden Abuja'dan İtalya'nın yolunu tutan Umar, futbol hayatı boyuncu birçok takımda görev aldı. Spezia formasıyla Çizme'ye adım atan Umar, 2015'te Roma'ya kiralandı. Başkent ekibi, 1.92'lik golcünün bonservisini 2016'da 2.5 milyon Euro karşılığında satın aldı.

Roma A takımında sadece 6 maça çıkabilen Umar, sırasıyla Bologna, Torino, NAC Breda, Glasgow Rangers, Perugia'ya kiralandı. Sırbistan ekibi Partizan, sezon başı kiraladığı Umar'ın bonservisini devre arasında 1.75 milyon Euro karşılığında aldı.

Partizan formasıyla ligde ve Avrupa'da 34 kez giyen Nijeryalı oyuncu, rakip filelere 17 gol bıraktı, 2 asist yaptı.

2022 yılına kadar Partizan ile sözleşmesi bulunan Umar'ın piyasa değeri 2 milyon Euro. Profesyonel kariyerinde 96 maça çıkan 23 yaşındaki oyuncunun 34 golü bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI