Saiss, Beşiktaş'a veda ediyor

Beşiktaş'ta sezon devam ederken hedeften uzak kalınması siyah beyazlı kulübün yönetimini ve teknik direktör Şenol Güneş'i yeni sezon için daha erken plan yapmaya itti.

Beşiktaş'ta sezon devam ederken hedeften uzak kalınması siyah beyazlı kulübün yönetimini ve teknik direktör Şenol Güneş'i yeni sezon için daha erken plan yapmaya itti. Önümüzdeki sezonun kadro planlama süreci devam ederken gelecek ve gidecek oyuncular da yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Takımdan ayrılması muhtemel isimlere de teklifler gelmeye başladı. Bunlardan biri de Faslı yıldız Romain Saiss. İşte haberin detayları... 

Beşiktaş'ta derbi hazırlıkları devam ederken bir yandan da gidecek ve gelmesi muhtemel oyuncular için haberler hem iç hem dış basında yer almaya devam ediyor.

Beşiktaş'ta gitmesi muhtemel isimlerden biri de Faslı yıldız Romain Saiss. Devre arası da ayrılması gündeme gelen oyuncu için sezon sonunda veda gerçekleşebilir.

İngiliz basınında çıkan haberlerde, Nottingham Forest'in Romain Saiss ile sözleşme imzalayabileceği yazıldı. Haberde "Beşiktaş, sezonun orta noktasında yıldız defans oyuncusunu satmak istemedi, ancak şimdi, onu satabilecekleri zamanın yazın olacağına karar verdiler" ifadelerine yer verildi.

Haberin devamında şu ifadeler kullanıldı: "Forest, yaz transfer penceresi açıldığında oyuncunun kendilerine sadece 4,4 milyon sterline mal olacağını keşfetti. Molineux'ta kaldığı 6 yıl boyunca 206 maça çıktığı Wolves'tan Türk takımına imza attı" denildi.

BREZİLYA'YI DEVİRDİLER

Katar'daki Dünya Kupası'nda dördüncü olarak büyük bir başarıya imza atan Fas, Beşiktaşlı Romain Saiss'in kaptanlığında karşı karşıya geldiği hazırlık maçında güçlü Brezilya'yı 2-1 yenmeyi başardı. Fas'ın gollerini 29. dakikada Boufal, 79. dakikada da Sabiri attı. Brezilya'nın golü ise 67. dakikada Casemiro'dan geldi. Kaptanlık pazubandını takan Saiss ise mücadelede; 90 dakika oyunda kaldı. 

Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI