Saiss, Şenol Güneş'e böyle yanıt verdi

Beşiktaş'ın yıldızı Romain Saiss, Fas'ın Belçika'yı devirdiği maçta müthiş performansıyla dikkat çekti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in sahada konuşmadığını söylediği Romain Saiss'ın Dünya Kupası'nda ülkesi Fas ile sergilediği performans dikkat çekti.

2022 Dünya Kupası F Grubu maçında Fas, Belçika'yı 2-0 mağlup ederek puanını 4'e çıkardı. Fas'ta dikkat çeken isimlerin başında Beşiktaşlı oyuncu Romain Saiss geldi. 

Saiss sahada konuşmuyor

Saiss'ın bu performansının ardından akıllara Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Faslı futbolcu hakkında söyledikleri geldi. Güneş'in "Saiss sahada konuşmuyor, Welinton ise daha çok konuşuyor" diyerek oyuncuyu eleştirmişti. 

Sahanın en iyilerinden

Ancak Saiss hocasının bu dediklerini pek haklı çıkarmıyor. Faslı oyuncu takımının hem Hırvatistan hem de Belçika maçlarında oynadığı etkili futbolla dikkat çekti. İşte Saiss'ın Belçika karşısında istatistikleri.

Topla buluşma: 52  

İsabetli pas: 32  

Pas %: 86

Uzaklaştırma: 12

Kazandığı ikili mücadele: 5

Hava topu: 4

Başarılı uzun pas: 5

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI