Saiss'ın yeni adresi belli oldu

Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Dele Alli, Muleka ve N'Koudou için beklenen teklifler gelmedi. Takımdan ayrılmak isteyen Romain Saiss'ın ise sezon sonunda İngiltere'ye gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Beşiktaşta ayrılık Yıldız oyuncunun yeni durağı belli oldu Dış transferde üç yıldız üzerine yoğunlaşan Kara Kartal, iç transferde de hareketli günler geçiriyor. Kadro planlaması doğrultusunda; Dele Alli, Jackson Muleka ve Kevin N’Koudou'nun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak yurt dışında yani Avrupa ülkelerinde transferin kapanması nedeniyle, söz konusu oyuncuların gitmesi zora girdi. Ayrıca 3 futbolcu için Arap ülkeleri ile Uzak Doğu ülkelerinden de beklenen tekliflerin gelmediği öğrenildi. Hâl böyle olunca ayrılıklar, sezon sonuna kaldı. Öte yandan Romain Saiss da takımdan ayrılmak isteyen isimlerden biri olarak ön plana çıkıyor. Beşiktaşta ayrılık Yıldız oyuncunun yeni durağı belli oldu Teklifler reddedildi Ancak Faslı oyuncu için İngiltere Premier Lig ekiplerinden gelen teklifler de yönetim tarafından beğenilmedi. Çin ile Arabistan kulüplerinden gelen teklifler de geri çekildi. Tecrübeli savunmacının, sezon sonunda ise İngiltere'ye gitmek için beklediği belirtildi.

Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Dele Alli, Muleka ve N'Koudou için beklenen teklifler gelmezken takımdan ayrılmak isteyen Romain Saiss'ın ise sezon sonunda İngiltere'ye gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Dış transferde üç yıldız üzerine yoğunlaşan Kara Kartal, iç transferde de hareketli günler geçiriyor. Kadro planlaması doğrultusunda; Dele Alli, Jackson Muleka ve Kevin N’Koudou'nun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak yurt dışında yani Avrupa ülkelerinde transferin kapanması nedeniyle, söz konusu oyuncuların gitmesi zora girdi. Ayrıca 3 futbolcu için Arap ülkeleri ile Uzak Doğu ülkelerinden de beklenen tekliflerin gelmediği öğrenildi. Hâl böyle olunca ayrılıklar, sezon sonuna kaldı. Öte yandan Romain Saiss da takımdan ayrılmak isteyen isimlerden biri olarak ön plana çıkıyor.

Teklifler reddedildi

Ancak Faslı oyuncu için İngiltere Premier Lig ekiplerinden gelen teklifler de yönetim tarafından beğenilmedi. Çin ile Arabistan kulüplerinden gelen teklifler de geri çekildi. Tecrübeli savunmacının, sezon sonunda ise İngiltere'ye gitmek için beklediği belirtildi. 

Fanatik

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI