Sakat bir durum yok!

Daha önceki imzasında diz sakatlığı için özel bir fesih maddesi bulunan Vincent Aboubakar'ın sağlık kontrollerinde problem çıkmayınca tekrar böyle bir önleme gerek görülmedi.

İstanbul'a gelen Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'ta üçüncü dönemi başladı. Daha önceki imzasında diz sakatlığı için özel bir fesih maddesi bulunan 30 yaşındaki Kamerunlu golcünün sağlık kontrollerinde problem çıkmayınca tekrar böyle bir önleme gerek görülmedi. 2.5+1 yıllık imza atan tecrübeli santrfor, Kayseri'de kulübede olacak

Wout Weghorst'un ayrılığı sonrası Beşiktaş'ın hedefine koyduğu ve sıkı pazarlıkların sonunda renklerine bağladığı Vincent Aboubakar, önceki gece 04.00 sıralarında İstanbul'a geldi. Al Nassr'ın seyahat belgesini geç göndermesi nedeniyle gelişi sarkan Kamerunlu golcüyü, Atatürk Havalimanı'nda  taraftarlar  karşıladı. 

Hemen sağlık kontrollerinden geçirilen, ardından da lisansı çıkarılan Aboubakar, siyah-beyazlı takımda 3. dönemine resmen başladı. Sağlık kontrollerinde bir olumsuzluğa rastlanmayan Aboubakar'ın fiziksel olarak iyi durumda olduğu ve bir eksiğinin bulunmadığı kaydedildi.

AYAĞININ TOZUYLA MAÇ KADROSUNA 

1 yılı opsiyonlu 3.5 yıllık imza atan tecrübeli futbolcunun, sözleşmesinde bir önceki dönemine göre önemli bir fark vardı. Beşiktaş'a Eylül 2020'de ikinci kez geldiğinde dizindeki sakatlığın nüksetme ihtimaline karşı kontratına özel bir fesih maddesi konulan (1 ay sahalardan uzak kalması halinde) Aboubakar için bu kez böyle bir durum söz konusu değil. Ayağının tozuyla kadroya alınan deneyimli oyuncu, bugün Kayseri'de 10 numaralı formasıyla gidişata göre oyuna dahil olacak.

TOPLAM MALİYETİ 245 MİLYON TL

Beşiktaş, 2.5+1 yıllık imza atan Aboubakar'a 1 milyon 140 bin Euro imza parası (3 yılda ödenecek) ve yarım sezon için 1 milyon 555 bin Euro, kalan sezonlar için de yıllık 3 milyon 110 bin Euro garanti ücret verecek. Yıldız oyuncu maç başı ise 12 bin Euro kazanacak. Aboubakar'ın maliyeti 12 milyon Euro'yu (245.5 milyon TL) bulacak. Manchester United'a giden Weghorst, Beşiktaş'ta yıllık 2 milyon 800 bin Euro alıyordu.

DOĞUM GÜNÜNDE SAHADA

Aboubakar, teknik direktör Şenol Güneş'in şans vermesi halinde, Beşiktaş'taki 3. dönemindeki ilk maçına doğum gününde çıkacak

Sabah

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI