Salih Özcan İçin Transfer Açıklaması

Alman medyası, Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Salih Özcan ile kulübü Köln arasında yaşanan görüşmeyi yazdı.

Alman medyası, Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Salih Özcan ile kulübü Köln arasında yaşanan görüşmeyi yazdı. Beşiktaş'ın da transfer gündemine gelen futbolcuya hangi takımlar talip? Detaylar haberde...

Salih Özcan daha da değerli hale geldi

Merkez orta saha, 10 numara ve ön libero mevkilerinde oynayabilen 23 yaşındaki Salih Özcan, Almanya U20 Takımı ile yaşadığı şampiyonluğun ardından değerini artırdı. 

Köln Kulübü'nde devam edecek mi?

Kicker'e konuşan Köln'ün geçici spor direktörü Jörg Jakobs, futbolcuyla görüşme yaptıklarını anlattı. Jakobs, "Salih Özcan ile temaslarımız sürüyor. Halen, birlikte devam edebilir miyiz diye konuşmalar yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Göztepe ve Rangers da peşinde

Futbolcuya, Beşiktaş daha önce talip olmuştu. Futbolcunun maliyeti sebebiyle bu transferden Beşiktaş yöneticileri vazgeçmişti. Salih Özcan'a Türkiye'den Göztepe'nin dışında İskoç ekibi Rangers'ın da talip olduğu ifade ediliyor.

Sözleşmesi ne zaman bitecek?

Resmi verilere göre Salih Özcan'ın Köln ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla son bulacak. 1.80 boyundaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 3.5 milyon Euro olarak gösteriliyor. Futbolcunun öncelikli tercihi Avrupa'da kalmak. 

Ajansspor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI