Salih'e Niyet, Dorukhan'a Kısmet

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

BJK son dakika transfer haberi... Beşiktaş, Salih Uçan için fiyat araştırması yaptı, aldığı cevapla takımdan ayrılmak istemeyen ama bir türlü de anlaşma sağlanamayan Beşiktaş Yönetimi, Dorukhan Toköz'ü takımda tutma kararı aldı.

Beşiktaş şampiyonluğa yaklaştıkça, Dorukhan Toköz’ün de siyah-beyazlı formayı giyme ihtimali o kadar artıyor… 

Fotospor'un haberine göre, Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, geçtiğimiz gün Salih Uçan için menajeri Batur Altıparmak’la temas kurdu. Aldığı yanıt, “Salih’in bonservisi yok. O seviyede bir oyuncuyu Avrupa’da almak isteseniz en az 10-15 milyon euro bonservis bedeli ödersiniz. Kulüplerin durumlarını biliyoruz. Ancak 3 yıllık sözleşme, 1 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme ve yılda 500 bin Euro’dan 3 yılda ödenmek üzere 1.5 milyon euro’luk da bir rakam düşünüyoruz” dedi. Altıparmak’ın bu talebi üzerine Emre Kocadağ, teşekkür etti ve transfer görüşmeleri kesildi.

Başkan Ahmet Nur Çebi ise, Türk Milli Takımı’yla Euro 2020’ye gidecek Dorukhan’a 900 bin euro’ya çıkmışken, milli takımda bile oynamayan Salih Uçan için 1.5 milyon Euro’ya çıkmayacağını söyledi. Dorukhan’a küçük bir zam yaparak kalmasını sağlayacağını söyledi. Yalçın ise Rosier’in sakatlığında forma vereceği Dorukhan’a, “gelecek sezonun Şampiyonlar Ligi takımının önemli silahlarından olacaksın” dedi. Dorukhan’dan da “ben de Beşiktaş’ta kalmak istiyorum” cevabını aldı. Dorukhan arasında oluşan güven ortamı sayesinde Sergen, Atiba çıkınca kaptanlık bandını Dorukhan’a vermeyi tercih etti.

Dorukhan’ın 6 ve 8 numaranın yanı sıra sağ bekte de oynayabilmesini büyük avantaj olarak gören Sergen Yalçın, milli oyuncunun takımda kalmasını istiyor. Sergen’in planı eğer Dorukhan kalırsa onu, Atiba’nın yerinde birinci seçenek olarak ön liberoda oynatmak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI