Şampiyonluk Kutlaması İçin Tarih Belirlendi

Sergen Yalçın ve öğrencileri Hatayspor maçına hazırlanırken Beşiktaş yönetimi de şampiyonluk kutlamaları için kolları sıvadı.

Sergen Yalçın ve öğrencileri Hatayspor maçına hazırlanırken Beşiktaş yönetimi de şampiyonluk kutlamaları için kolları sıvadı. 

Beşiktaş’ın olası şampiyonluğunu ilan edeceği 15 Mayıs akşamı sokağa çıkma yasağı devam edeceği için herhangi bir kutlama yapılamayacak. Taraftarlar sokaklara dökülmeyecek. Ancak yönetim 15 Mayıs için bir sürpriz hazırlıyor. Gelen ilk bilgilere göre Vodafone Park’a kurulacak bir düzenekle Boğaz’ın üzerinde bir ışık gösterisi düzenlenecek. Ayrıca Boğaz Köprüsü’ne Beşiktaş bayrağı asılıp, köprü siyah-beyaz renklerle ışıklandırılacak.

Beşiktaş Yönetimi'nin asıl planı ise 18 Mayıs’ta Türkiye Kupası’nın da kazanılması durumunda 19 Mayıs’ta çifte kupayla kutlama yapmak. Bunun için şimdiden çalışmalara başlandı. Hedef iki kupanın birden Vodafone Park’a getirilmesi ile yapılacak dillere desten bir kutlama.

Yönetimin hedefi stadın belli bir kısmının doldurulacak şekilde seyirci almak. Şampiyonluğu taraftarlarla kutlamak. Bir de birkaç ismin konser vermesi. Kapanma döneminde yaşanan stresin bu şekilde biraz olsun hafifletilmesi. Bunun için bir tv kanalıyla da canlı yayın anlaşması yapılacak. 

Hem 19 Mayıs’ta Gençlik ve Spor Bayramı’nın hem de şampiyonluğunun bir arada kutlanması. İl Hıfsızssıha Kurulu izin verirse Vodafone Park’a 5 ila 8 bin civarında taraftar alınacak. Giriş ücretli olacak. Sadece aşı olanlar kutlamalara katılabilecek.

Pandemi kurallarına dikkat edilerek yapılacak kutlamalar aynı zamanda pandemi sürecinin ilk konseri olacak. Örnek olarak İspanya’da düzenlenen maskeli konser gösterilecek.

Fotospor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI