Şampiyonluk Turu Yasaklandı

Beşiktaş ile Galatasaray kulüpleri arasında karşılıklı jestler... Ahmet Nur Çebi, Galatasaraylıları rahatsız etmemek için şampiyonluk turu atılmasını bile yasakladı.

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yenmesi ve şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine TT Park'ta kupa kaldırmak isteyeceği iddiası siyah-beyazlı kulüp tarafından sert bir dille yalanlandı. Siyah-Beyazlı kulübün Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaraylıları rahatsız etmemek için şampiyonluk turu atılmasını bile yasakladı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin aldığı, “kazansak bile TT Park Stadı’nda şampiyonluk turu atılmayacak…” kararına Galatasaray’dan karşılık geldi.

Fatih Terim, "Kaybedersek Beşiktaşlı dostlarımızı kucaklarız, tebrik ederiz, tüm teknik heyet futbolcular olarak dizilir alkışlarla uğurlarız" ifadesini kullandı. 

Terim’in açıklamasının ardında ise dün ortaya atılan ve daha sonra yalanlanan, “Beşiktaş şampiyonluk kupasını, TT Park Stadı’na isteyecek” iddiasının yattığı ortaya çıktı. Bazı Galatasaraylı yöneticilerin bu konuyu Beşiktaşlı yöneticilere sorduğu ve “yok öyle birşey” cevabı aldıkları öğrenildi. Aslında Beşiktaş cephesinin bu dedikoduyu çok fazla ciddiye almadığı ancak Galatasaray tarafından soruşturulunca yalanlama geçtiği bildirildi.

BIRAK KUPA KALDIRMAYI BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK TURU BİLE ATMAYACAK

Fotospor'un haberine göre, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi hem yöneticiler hem de teknik direktör Sergen Yalçın’la görüşerek Galatasaray maçında şampiyonluk gelse bile şampiyonluk turu atılmaması tavsiyesine bulundu. Hem yönetimden, hem de Yalçın’dan onay aldı.

Çebi’nin böyle bir kararı varken, Beşiktaş’ın TT Park’a şampiyonluk kupasını isteyeceği iddiası ise ciddi anlamda tepki çekmişti. Ancak TFF teamülleri gereği böyle birşey olamayacağı hem de böyle bir niyeti olmayan Beşiktaş yönetimi, “118 yılık şerefli mazimizden aldığımız Beşiktaşlılık duruşumuzun bir gereği olarak hiçbir rakibimize asla saygısızlık yapmayız" denildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI