Şampiyonluk yarışı nefes nefese

Beşiktaş'ın Başakşehir'i 2-1 yenmesiyle zirve yarışı karıştı.

Beşiktaş'ın sahasında Medipol Başakşehir'i mağlup etmesinin ardından zirvede hesaplar karıştı. Bu haftaya kadar en avantajlı takım olarak gösterilen Medipol Başakşehir, Galatasaray'ın eline önemli bir koz verdi. Beşiktaş ise aldığı galibiyetle Şampiyonlar Ligi umutlarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında oynanan Beşiktaş-Medipol Başakşehir karşılaşmasının ardından zirvede işler tersine döndü. Beşiktaş’ın 2-1 kazandığı karşılaşmanın ardından Medipol Başakşehir, zirvedeki yerini korumasına rağmen büyük bir avantaj yitirdi. Bu haftaya kadar şampiyonluk olmaya en yakın aday olarak gösterilen Medipol Başakşehir, Beşiktaş karşısında aldığı mağlubiyet sonrası büyük yara aldı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de kalan 7 maçı da kazanırsa diğer sonuçlara bakmazsınız 22. şampiyonluğunu ilan edecek. Beşiktaş ise Galatasaray’ın puan kaybetmesi halinde kalan 6 maçını kazanırsa ligi en azından ikinci sırada bitirmeyi başaracak.


Yani Beşiktaş’ın Medipol Başakşehir karşısında aldığı kritik galibiyet, hem şampiyonluk yarışını hem de Şampiyonlar Ligi’ne katılma mücadelesini önemli ölçüde etkilemiş oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI