Şampiyonluk yolunda mutlaka...

'Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Alanya maçını sorun eden yok. Şampiyonluk kovalayan takımın, tribün desteği ve yaratacağı ambians ile maçtan üç puanı almasına inanmayan yok...' Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın köşe yazısı...

Şampiyonluk yolunda mutlaka... 

Ligde en kritik deplasman maçlarını kayıpsız geçen Beşiktaş, taraftarı önüne çıkıyor. Siyah-Beyazlı ekipte eksik çok. Ama dert eden yok! Kart cezalıları; Rosier, Redmond ve Saiss’in yanı sıra, sakat Souza ile Ghezzal forma giyemeyecek. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Alanya maçını sorun eden yok. Şampiyonluk kovalayan takımın, tribün desteği ve yaratacağı ambians ile maçtan üç puanı almasına inanmayan yok. Üçüncü kez takıma geri dönen Aboubakar, Güneş’ten ilk 11’de forma istemişti. Yıldız golcü, büyük sevgi bağı olan taraftarların önüne bu şekilde çıkmak istiyor. Weghorst’un yerine alınan Aboubakar, sevenlerin yeniden ilk buluşmasında skor üretip, herkesi selamlamak istiyor.

Savunmaya dikkat

Saiss’in yokluğunda defansın dengeleri alt üst oluyor. Özellikle de hareketli rakip karşısında. Kademe hataları, arkaya adam kaçırma, duran toplardaki hamle yetersizliği. Welinton ile Talha’nın Alanyaspor gibi hızlı, hareketli forvet hattına sahip ekip önünde yapacağı en küçük hata, sıkıntı yaratır. Ghezzal’dan sonra Redmond’un da forma giyemeyecek olması handikap. Ancak N'Koudou, Muleka ve Cenk ile bu kanat açıklığı kapatılabilir durumda. Asıl önemli olan bölge merkez orta saha. Gedson ile birlikte, Dele Alli, Salih ve bu alanda görev alabilecek hamle oyuncuları; Atiba, Necip gibi isimlerin de performansı da çok önemli ve belirleyici olacak. 

Orhan Yıldırım - Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI