Santos neler söyledi?

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında Bitexen Antalyaspor'a 2-1 yenilerek üst üste 3. maçında da mağlubiyet yaşadı.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında Bitexen Antalyaspor'a 2-1 yenilerek üst üste 3. maçında da mağlubiyet yaşadı. Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, bu yenilgiyi beIN SPORTS'a yaptığı açıklamayla değerlendirdi.

Santos, "Aslında son 2 maçtan daha farklı bir maç oldu. İkinci yarıda çok iyi oynadık, ancak bir türlü gol gelmedi. Penaltı konusunda... Böyle bir penaltı daha önce görmedim. Aslında Milot'un penaltıyı iyi kullandığını söylemeliyim, antrenmanlarda kaçırdığını hatırlamıyorum. Bugün şanssızlık yaşadık. Galatasaray maçıyla kıyaslandığında, bu maçta en kötü ihtimalle berabere kalmalıydık. Söyleyecek fazla bir şey bulamıyorum. Bugün iyi bir performans sergiledik. Geçen hafta Gaziantep maçında kötü bir performans gösterdikten sonra, oyuncularımın bugün çok iyi oynadığını gördüm. İkinci yarı, oynadığımız en iyi ikinci yarıydı. Golü bulmak için her şeyi denedik. Oyuncularımın gösterdiği reaksiyon iyiydi. Maça çok erken bir gol yiyerek başladık ancak iyi bir tepki gösterdik. Milli ara öncesinde neleri düzeltebileceğimizi düşüneceğiz. Önümüzde bir süre var" şeklinde konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI