Santos'tan Vagner Love kararı

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Vagner Love’u transfer etmek istediği ileri sürülen takımlardan Santos kulübü, bu transfer konusunda yeni bir karar aldı.

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Vagner Love’u transfer etmek istediği ileri sürülen takımlardan Santos kulübü, bu transfer konusunda yeni bir karar aldı. Sezon başında da golcü futbolcuyu transfer etmek isteyen Brezilya ekibinin geçtiğimiz günlerde Beşiktaş yönetimi ile tekrar temasa geçeceği ifade ediliyordu.

Santos, Vagner Love transferinden vaz mı geçti ?

Brezilya basınında Esporte‘de yer alan haberlere göre Santos Kulübü, teknik direktörden gelen raporun ardından golcü transferini şu anlık askıya aldı. Brezilya ekibinde savunmada oynayan Luiz Felipe ve Verissimo’nun sakatlığından dolayı teknik heyet, forvetten ziyade savunma bölgesine takviye istedi. Haberlerde yönetimin şu anda forvet transferini durduğu ve savunma oyuncusu aradığı yer aldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI