Sarri'nin Beşiktaş'an isteği var

Beşiktaş'ın teknik direktör arayışlarında en gözde isim olarak 65 yaşındaki İtalyan teknik adam Maurizio Sarri öne çıkıyor.

Maurizio Sarri, Beşiktaş'ın Teknik Direktör Adayı Olarak Öne Çıkıyor

Beşiktaş'ın teknik direktör arayışlarında en gözde isim olarak 65 yaşındaki İtalyan teknik adam Maurizio Sarri öne çıkıyor. Ancak sıra bekleyen takımlar arasında olduğu belirtiliyor, bu ay içinde kararını açıklaması bekleniyor.

İtalyan Basınından Son Durum Raporu

SportItalia'ya göre, Maurizio Sarri'yi birçok kulübün imrendiği belirtiliyor. Sarri son olarak İspanya ve Türkiye'den resmi teklifler aldı. Ancak şu an durumu netlik kazanmamış durumda.


Teklif Yapan Takımlar Sıralandı

Maurizio Sarri'nin Lazio'dan ayrılmasının ardından birçok takımın teklifte bulunduğu belirtiliyor. İtalyan teknik adam, teklifleri dikkatlice değerlendirmek ve en doğru kararı vermek istiyor.

Beşiktaş'ın Yanı Sıra Diğer Teklifler

Sarri'nin aldığı teklifler arasında Nottingham Forest, Newcastle ve West Ham gibi Premier Lig kulüplerinin olduğu ifade ediliyor. Ancak Türkiye'nin yanı sıra Sevilla ve Lyon'dan gelen talepleri de göz önünde bulundurarak durumu değerlendiriyor.


Acelesi Yok, Doğru Kararı Vermek İstiyor

Maurizio Sarri, kendisine yapılan teklifler için acele etmek istemiyor. Önümüzdeki birkaç gün içinde bir zirve toplantısı yapılması bekleniyor ancak acil bir cevap verme baskısı hissetmiyor. Teklifleri değerlendirmek için zaman istiyor ve kendisine saygı gösterilmesini bekliyor.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI