''Satılmış köpekler!''

Ankeregücü-Beşiktaş karşılaşmasında görevli NY Güvenlik şirketinin sahibi Nuh Yüksel, ''Bu kişiler özel güvenlik personeli, hava savunma sistemi değil'' diyerek yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Özel güvenlik şirketi, MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçının sonunda Beşiktaşlı futbolculara uçan tekme atan Ankaragücü taraftarı hakkında açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 3-2 konuk ekip Beşiktaş galibiyeti ile sona erdi. Maçta bitiş düdüğünün ardından ortalık karıştı. Bir Ankaragücü taraftarı, sahaya atlayarak Beşiktaşlı futbolculara uçan tekme attı. Olayın ardından maçta görevli güvenlik şirketi açıklama yaptı.

Güvenlik şirketi sahibi açıklama yaptı

Karşılaşmada görevli NY Güvenlik şirketinin sahibi Nuh Yüksel, "Dün akşam oynanmış olan Ankaragücü - Beşiktaş maçının güvenliği şirketim tarafından sağlanmıştır. Maç esnasında çok sayıda olaylar meydana gelmiş her olaya güvenlik sayımızın ve gücümüzün ve kanunların bizlere emrettiği ölçüde müdahalede bulunduk." ifadelerini kullandı.

"Bizim de size bir çift sözümüz var"

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu'na sert şekilde tepki gösteren Yüksel, "Maç bitimi bir taraftarımızın 4 metre havadan uçarak sahaya inip, futbolculara koşarak tekme atması olayını alıp, sanki özel güvenlik ve polisimiz hiç bir şey yapmamış gibi kamuoyuna yansıtmaya çalışan kendini futbol yorumcusu zanneden Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu vs. karaladığınız özel güvenlik camiası adına bizim de size bir çift sözümüz var." diyerek açıklamasına başladı.

"Bu kişiler özel güvenlik personeli, hava savunma sistemi değil"

Yüksel şunları kaydetti: "Sahaya 3-4 metre havadan uçarak inen taraftarları yakalamayı güvenliklerimize öğretmedik. Bu kişiler özel güvenlik personeli, hava savunma sistemi değil. Taraftarın arkasından koşan güveliği görmeyen körler ilk andan itibaren müdahale eden o turuncu yelekliler özel güvenlik personelimiz. Bilmiyorsanız, öğrenin."

"Neredeyse idam kararı çıkaracaksınız"

Yüksel, "Bu tür olayların dünyanın her yerinde yaşanmakta olduğunu internete girerseniz, görürsünüz. Sanki bu olay sadece Ankaragücü'nde yaşanıyor gibi bir algı oluşturulmaya çalışılması son derece manidardır, art niyetlidir. Sahaya giren Ankaragücü taraftarımıza neredeyse idam kararı çıkaracaksınız." açıklamasını yaptı.

"Siz kimsiniz!"

Yüksel, "Siz kimsiniz de yorumculuk adı altında koskoca Ankaragücü camiasının başkanına salyanızı akıta akıta seviyesizce konuşma cüretini gösteriyorsunuz! Siz kaç kere kulüp yönettiniz? Hangi kulübe, kaç kuruş desteğiniz var? Başkanımız maddi ve manevi emek harcıyor." açıklamasını yaptı.

"Haddinizi bilin"

Yüksel, devam eden açıklamasında "Siz oturduğunuz yerden spor camiasına bir özel güvenlik personeli kadar faydanız olmadan çıktığınız TV programlarından üç kuruş para alabilmek için ne başkanımıza, ne benim özel güvenlik personelime seviyesizce, haince, kuduz köpek gibi salyanızı akıta akıta saldıramazsınız. Haddinizi bilin" ifadelerini kullandı.

"Koskoca özel güvenlik camiasını alıp yerden yere vuramazsınız"

"Bizim başkanımız kibar ve naif bir insan olduğu için sizin seviyenize inmemiştir. Ben işim gereği sizin seviyenize inerim. Siz kimsiniz ucubeler. Özel güvenlik dediğin insanlar adam gibi adamdır. Benim mesai arkadaşımdır. Sizin gibi ite köpeğe ezdirmem. Bir kanaldan üç kuruş para alabilmek için koskoca özel güvenlik camiasını alıp yerden yere vuramazsınız. Satılmış köpekler."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI