Seçim filminin fragmanı gibi

Beşiktaş'ı yakından takip eden spor yazarı Fatih Doğan, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün, Ahmet Nur Çebi hakkında yaptığı sert açıklamaları değerlendirdi.

Beşiktaş'ı yakından takip eden spor yazarı Fatih Doğan, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün, Ahmet Nur Çebi hakkında yaptığı sert açıklamaları değerlendirdi. 

İşte Fatih Doğan'ın Sabah Gazetesi'nde yaptığı yorum; 

"Beşiktaş'ın son iki Divan Kurulu toplantısı, gerek katılımcıların çeşitliliği, gerekse konuşma dilinin sertliği açısından alışılagelmiş temayüllerinin dışındaydı. Bu tablonun başlıca nedeni camia içinde başlayan seçim kulisleri. Son birkaç aydır Beşiktaş camiasının kulislerinde Divan Başkanı Tevfik Yamantürk ve Hasan Arat'ın başkanlık için hazırlandığı konuşuluyor. Bu konuyu Ahmet Nur Çebi'ye de sordum. Sayın Çebi, ismi geçen kişilerin aday olmasına saygıyla bakacağını belirtmesine ve yapıcı yaklaşmasına rağmen bu süreci 'zamansız ve anlamsız' bulmuştu.

Divanda üç figür öne çıktı; Çebi, Yamantürk ve Arat. Divanda yaşanılan süreç şahsen beni şaşırtmadı. Anlaşılıyor ki, adaylıklarını resmen açıklamasalar da divandaki görüntü 'ileride vizyona girecek seçim filminin tanıtım fragmanı' gibiydi. Ancak 30 yıldır Beşiktaş kongrelerini yakından takip eden bir gazeteci olarak şunu söyleyebilirim; Sürecin flu fotoğrafı biraz netleşmeye başlasa da 'köprünün altından çok sular akar.'"

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI