Seferovic, Beşiktaş için geliyor

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Portekizlilere göre Beşiktaş, Haris Seferovic transferi için gaza bastı... Siyah-beyazlı ekibin İsviçreli golcü için 6 milyon Euro ödeyeceği konuşuluyor...

Beşiktaş’ta Haris Seferovic operasyonu hızlandı… En azından Portekizlilere göre durum böyle. 2018’den beri Benfica’da forma giyen İsviçreli golcünün takımdan ayrılma süreci hızlandı. Seferovic için Beşiktaş, 6 milyon euro ödemeye hazır.

FENERBAHÇE İLE ANLAŞILAMAMIŞTI

Portekizlilerin iddiasına göre; Benfica sportif direktörü Rui Pedro Braz, bazı süreçleri hızlandırmak için İstanbul’a gelme kararı aldı. Seferovic için daha önce Fenerbahçe ile görüşen ancak anlaşamayan daha sonra İsviçreli golcüyü Beşiktaş’a öneren Braz’ın, Gedson Fernandes konusundaki bazı detayları da İstanbul’da çözceği iddia edildi.

GEÇTİĞİMİZ SEZONUN YARISINI SAKAT GEÇİRDİ

30 yaşındaki golcü geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuştu. 3 kez sakatlık geçirdi. Toplamda 138 gün sakat kaldı. Benfica formasıyla toplamda 15 maça çıkarken 5 gol 3 asist kaydetti.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI