Semih Kılıçsoy kadroda

Genç golcü Semih Kılıçsoy, geçtiğimiz Cuma günü oynanan Ankaragücü maçında forma giyememişti.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Siyah-Beyazlılar, bu kritik maça hazırlanırken, özellikle Semih Kılıçsoy'un durumu gündemi meşgul ediyordu.

Semih Kılıçsoy müjdesi 

Genç golcü Semih Kılıçsoy, önceki akşam oynanan Ankaragücü maçında forma giyememişti. Kulüpten yapılan açıklamada, Semih'in uyluk üst adale grubunda gerilme ve ödem tespit edildiği belirtildi. Ancak iyi haber, Semih'in tedavisine başlanmış olmasıydı. Bu durumda, Semih'in Ankaragücü maçının kadrosunda yer alması bekleniyor.

Muleka 5 ay sonra! 

Öte yandan, Beşiktaş'ın Demokratik Kongolu santrforu Jackson Muleka, Ankaragücü'ne karşı attığı golle uzun bir aradan sonra gol sevinci yaşadı. Muleka, Süper Lig'de tam 5 ay sonra gol atmış oldu. Bu başarılı performansıyla Muleka, takıma olan katkısını arttırmış durumda.

Ankara seferi 

Beşiktaş'ın antrenmanı, teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleşti. Kondisyon ve taktik çalışmalarının yapıldığı idman, Semih Kılıçsoy'un da katılımıyla tamamlandı. Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak Ankara'ya giderek kampa girecekler.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI