Semih Kılıçsoy'dan transfer sinyali

beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'dan dikkat çeken açıklamalar.

Beşiktaşlı genç futbolcu Semih Kılıçsoy, 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni öncesinde medya mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.


"Kupaya odaklandık"

Semih Kılıçsoy, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki final maçına odaklandıklarını ve takım olarak bu hedefe yoğunlaştıklarını belirtti. "Bu sezon istediğimiz gibi geçmedi ancak önümüzde kupa finali var, bu yüzden odaklanmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

"İyi performans gösteriyorum"

Kendisi adına iyi bir performans sergilediğini ifade eden Kılıçsoy, gelecek için umutlu olduğunu dile getirdi. "İyi bir performans verdiğimi düşünüyorum. İnşallah bu şekilde devam eder." dedi.


"Transferde kulübümü düşünüyorum"

Transfer konusundaki sorulara ise genç futbolcu, kulübünün çıkarları doğrultusunda hareket ettiğini ve bu konularla ilgilenmediğini söyledi.

Semih Kılıçsoy performansı 

Sözleşmesi 2028 yılına kadar devam eden Kılıçsoy, bu sezon forma giydiği 32 maçta 11 gol atıp 2 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.


Dev takımların gözdesi 

Avrupa'nın birçok takımı, genç oyuncuyu yakından takip ediyor. İngiliz basınında yer alan bilgilere göre, İngiltere Premier League ekiplerinden West Ham United'ın da Kılıçsoy'u transfer etmek istediği belirtiliyor. Beşiktaş yönetimi ise genç yıldız için 25-30 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi içinde olduğunu kaydetti.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI