Senaryo Aynı

Kulüp tarihine geçen seviyede bir sakatlık kriziyle karşı karşıya kalan Beşiktaş'ta bir süredir formalarından uzak kalan oyuncular yeniden sahaya çıkmak için sabırsızlanıyor.

Kulüp tarihine geçen seviyede bir sakatlık kriziyle karşı karşıya kalan Beşiktaş'ta bir süredir formalarından uzak kalan oyuncular yeniden sahaya çıkmak için sabırsızlanıyor. Sergen Yalçın yaşadıkları bu dönemi geçen sezon da benzer bir şekilde tecrübe ettiklerini, Covid-19'a yakalananların fazlalığı sebebiyle ciddi kadro sıkıntısı yaşadıklarını ama krizden daha güçlü çıkarak şampiyon olduklarını hatırlattı.

HEDEF KRİZDEN KUVVETLİ ÇIKMAK
Türkiye'nin haberine göre; Tecrübeli çalıştırıcı bir defa daha atlattıkları büyük krizin kendilerini geçen sezon olduğu gibi yine kuvvetlendirdiği görüşünde. Siyah beyazlı yöneticilere milli aradan sonra sadece N'Koudou'nun yetişmeyeceğinin bilgisini veren Yalçın, buldukları şansları iyi kullanan Serdar Saatçı ve Can Bozdoğan'ın da rahatlıkla ilk 11'de oynayabilecek seviyeye geldiğini söyledi. Öte yandan Sivasspor maçında oyundan atılan Sergen Yalçın'a bir maç ceza geldi. Deneyimli çalıştırıcı, Başakşehir maçında kulübede yer alamayacak.

Fotomaç

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI