Şener Özbayraklı sürprizi

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin sağ kanat oyuncusu Şener Özbayraklı'yı renklerine katıyor.

Şener Özbayraklı, Galatasaray ile el sıkıştı ama Beşiktaş yıldız futbolcu için devreye girdi. Siyah-Beyazlılar, Şener'e senelik 1.1 milyon Euro önerdi.Beşiktaş'tan Şener Özbayraklı hamlesi... Siyah- Beyazlı yönetimin bir süredir adı Galatasaray ile anılan Fenerbahçeli  için devreye girdiği iddia edildi.F.Bahçe'nin gözden çıkardığı ve yeni sezonda G.Saray ile anlaştığı öne sürülen Şener için tüm kozların oynandığı öğrenildi.

Devre arasında da istendi
Beşiktaş devre arasında da Şener Özbayraklı'yı almak istemiş ancak o transfer Şener'in Siyah- Beyazlı takımı tercih etmemesi nedeniyle gerçekleşmemişti. Yönetim Şener için yeniden düğmeye bastı.

Şener teklife sıcak bakıyor
Beşitkaş Yönetimi'nin Şener Özbayraklı'ya yıllığı 1.1 milyon Euro'dan 3 yıllık teklifte bulunduğu belirlendi. Şener'in bu teklifi ciddi biçimde değerlendirdiği ve sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI