Şenol Güneş: Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorum

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçı sonrası önemli açıklamalar yapıyor.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçı sonrası önemli açıklamalar yapıyor. 

A Milli Takım'la anlaşıp anlaşmadığı şeklinde soruya yanıt veren Şenol Güneş, "şu anda Beşiktaş'ın başındayım. Henüz kovulmadım. Beşiktaş'ta çalışmaya devam etmek istiyorum. sözleşmem bitince tabii ki de Milli takım'a gitmek isterim" yanıtını verdi. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, A Milli Takım için TFF ile anlaştığına yönelik haberler konusunda basın toplantısında açıklamalara bulundu. Tecrübeli teknik adam, Siyah-beyazlı kulüple sözleşmesinin devam ettiğini açıkladı.

Bursaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, Siyah-beyazlı kulüpte kalmak istediğini bir kez daha vurgulayarak, “Benim bildiğim, bana yansıyan bir şey yok. Beşiktaş beni kovmadı. Ben de burada kalmak istiyorum. Şenol Güneş: “Antalya maçı öncesi istifa ettiğim haberi doğru değil. Sezon sonuna kadar kalmak istiyorum.”

Beşiktaş’ta kalmak için herşeyi yaptığını dile getiren Güneş, “Kovulmak için bir şey yapmam. Kalmak için her şeyi yapıyorum. Burada beni seviyor ve sahipleniyorlar.”

"yıldırım bey orada, Fikret Orman burada, ben buradayım. Burası bırakmadan bir yere gidemem. Barcelona'ya bile gidemem. İki takım çalıştırmam konusu bir başka konu. ben sonuna kadar burada kalmayk için uğraşırım. Sezon sonu olduğunda oturup konuşuruz. 

Sezon başında da söyledim, milli Takım'ı isterim ama sözleşmem bittiğinde..

Şöyle olsaydı, böyle olsaydı bilmiyorum. bu kulüp yönetimi var. taraftar üzülüyor ama bu bir kulüp yönetimi. Haftaya derlerse 'Kovuldun' o zaman ben de Malatyaspor maçına çıkmam. Taraftarı çok seviyorum, ben de onları çok seviyorum."

"Ben Milli Takımı reddetmiyorum. Benim muhattabım yönetimdir."

Güneş, Benim milli takımla görüşmem için kulübün bana izin vermesi lazım. Kulüp izin vermezse görüşemem” dedi.

Gelişmeler kartalhaber.com'da.. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI