Şenol Güneş-Dele Alli görüşmesinde neler yaşandı?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir türlü istenilen performansı gösteremeyen İngiliz futbolcu Dele Alli'le özel bir görüşme yaptı. İşte detaylar....

Beşiktaş’ın sezon başında Everton’dan kiraladığı Dele Alli, zirve yarışında takımına daha fazla katkı vermenin hesaplarını yapıyor. Son olarak 30 Ekim’de Ümraniyespor’la oynanan lig maçında ilk 11’de yer alan İngiliz futbolcunun, Yukatel Kayserispor karşılaşmasından önce Teknik Direktör Şenol Güneş’le özel bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. 

Dele Alli’nin ikili görüşmede takıma katkı sağlamak için daha fazla oynamak istediğini söylediği aktarıldı. İngiliz yıldızın talebinden memnuniyet duyan siyah-beyazlı hocanın ise Dele Alli’ye hem destek verdiği hem de bazı tavsiyelerde bulunduğu vurgulandı.

ŞENOL GÜNEŞ: SANA OLAN GÜVENİM DEVAM EDİYOR

Şenol Güneş’in, “Senin kariyerin ve yeteneğin ortada. Şans bulduğun maçlarda kendini daha fazla göstermelisin. Sana olan güvenim ve inancım devam ediyor” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Güneş’in Kayserispor deplasmanında 70. dakikada yeni transfer Vincent Aboubakar’la birlikte sahaya sürdüğü Dele Alli önceki maçlara göre daha gayretli ve hırslı bir görüntü sergiledi. 

Cengiz Malgır - Milliyet 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI