Şenol Güneş-Gary Medel gerginliği

Süper Lig’de Sivasspor ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş’ta Gary Medel’in maç boyunca sinirli davranışları pahalıya patladı.

Süper Lig’de Sivasspor ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş’ta Gary Medel’in maç boyunca sinirli davranışları pahalıya patladı. 

Bu maçtan önce kart sınırında yer alan Şilili oyuncu, maçın 40. dakikasında gördüğü sarı kartla gelecek haftaki Ankaragücü maçında cezalı duruma düştü.

Şenol Güneş, Gary Medel’e çok sinirlendi

Öte yandan Medel’in sarı kart gördüğü pozisyona çok sinirlenen Şenol Güneş, oyuncusunu yanına çağırıp onu çok sert bir şekilde uyarmaya çalışırken yıldız oyuncu el kol hareketleri yaptı. Bu durum üzerine Güneş’in onu ‘seni çıkaracağım’ işareti yaptığı görüldü. Şenol Güneş ile tartışma yaşayan ve oyundan çıkmak isteyen  Medel, hemen ardından gelişen Sivasspor kontratağında pozisyonunu kaçırdı ve Diabete’nin attığı golde sorumlulardan biri oldu.

Yerine Necip Uysal’a bıraktı

İlk yarıyı sakat sakat tamamlayan Şilili yıldızın yerine ikinci yarıda oyuna Necip Uysal dahil oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI