Şenol Güneş gidecek, Tamer Tuna gelecek

Beşiktaş eski yöneticisi Erol Kaynar'dan çarpıcı iddia; ''pazartesi günü Şenol Güneş A Milli Takımın başına geçecek.Güneş7in yerine gelecek isim de Tamer Tuna olacak...''

Beşiktaş eski yöneticisi Erol Kaynar, Şenol Güneş'le ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Kaynar, "Pazartesi günü A Milli Takım Teknik Direktörü açıklanacak. Şenol Güneş'in ismi resmen açıklanacak. Beşiktaş'a ise Tamer Tuna gelecek. Sezon sonuna kadar Şenol Hoca'nın yardımcısı olarak görev yapacak. Performansına göre sezon sonunda takım ona emanet edilecek" ifadelerini kullandı

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Erol Kaynar, Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Kaynar, A Milli Takım'la anlaştığı konuşulan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneşile ilgili olarak flaş bir iddia ortaya atarken "Pazartesi günü A Milli Takım Teknik Direktörü açıklanacak. Şenol Güneş'in ismi resmen açıklanacak. Beşiktaş'a ise Tamer Tuna gelecek. Sezon sonuna kadar Şenol Hoca'nın yardımcısı olarak görev yapacak. Performansına göre sezon sonunda takım ona emanet edilecek. Şenol Hoca da tamamen Milli Takım'a geçecek. Bu süre içinde hem Beşiktaş hem Milli Takım'a bakacak. Şu anda en güçlü olasılık bu. Şenol Güneş ile Tamer Tuna arasında sorun yok. İddialar geçek dışı. Tuna'yı özellikle iki yönetici Umut Güner ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun istedikleri doğrudur. Bu bilgi bende de var. Anlayışları uyuşuyor" ifadelerini kullandı.

"QUARESMA GİDECEK"

Kaynar, Yeni Malatyaspor maçının kadrosuna alınan Ricardo Quaresma ile ilgili ise "Quaresma parayla ilgili görüşmelerini yapıyor. Kısa sürede çözüleceğine inanıyorum. Buradan söylüyorum; Quaresma gidiyor" diyerek sözlerini noktaladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI