Şenol Güneş imzalıyor

Beşiktaş eski menajeri Sinan Engin'den çarpıcı Şenol Güneş iddiası

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in sezon sonunda A Milli Takım’ın başına geçeceğine yönelik gelişmeler konusunda da bir iddia Sinan Engin’den geldi. Beyaz TV’de yayınlanan programda konuşan Engin, hafta içinde TFF tarafından Güneş’e sözleşme teklif edileceğini söyledi

Gönlüm Şenol Güneş’in kalmasından yana

Canlı yayında Fenerbahçe derbisi öncesinde bu tür iddiaların ortaya atılmasının takımı nasıl etkileyip etkilemeyeceği sorusuna ise Engin, “Bu tür olay futbolcuları etkilemez. Gönlüm tabi hocanın kalmasından yana ama gidiyor gibi gözüküyor. Sezonu Beşiktaş’ta tamamlayacak. Sezon sonunda da milli takımın başında yer alacak gibi gözüküyor” diye konuştu.

Pazartesi günü Siyah-beyazlı takımın Fenerbahçe ile oldukça önemli bir derbiye çıkacağını kaydeden Sinan Engin, “Beşiktaş adına Fenerbahçe derbisi çok önemli. Hem puan hem de psikolojik olarak önemli” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI