Şenol Güneş imzayı atıyor

beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş A Milli Takım'ın başına geçiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım teknik direktörü Mircea Lucescu ile yollarını ayırmak için görüşmelere başlarken tüm gözler Şenol Güneş’e çevrildi. Mart ayında başlayacak EURO 2020 elemelerinde TFF, Rumen teknik adam ile turnuvaya başlamak istemiyor.

İlk aday Şenol Güneş

Lucescu ile yolların ayrılmasından sonra TFF yönetimi daha önce prensip anlaşmasına vardığı Şenol Güneş ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. 

Herkesin kendine göre planı var

Bursaspor ile oynanacak maç öncesinde ‘Güneş, milli takım için TFF ile anlaştı’ haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Hem Şenol Güneş hem Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu olayı yalansa da açıklamaların alt metinlerde bu görüşmelerin yapıldığı yönündeydi. Milli Takımı çalıştırma istediğini her zaman dile getiren Güneş, Bursaspor maçından sonra ‘Beşiktaş, bana teklif yapmadı. Tekliflerini değerlendiririm. Ona göre bir yol haritası çizerim. Kovulmadan Beşiktaş’tan ayrılmam’ açıklaması yaparken Fikret Orman da “Hocayı göndermek planımız yok. Ancak  Şimdi Beşiktaş ile sözleşmesi bitince yine oturur konuşuruz. Ayrıca kendisinin adının Milli Takım ile anılması veya Lucescu’nun ayrılması durumunda Milli Takım’ın başına geçmesi de gayet normal. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ama yine dediğim gibi bütün bu olasılıkları sezon sonunda hocamızla oturup konuşup değerlendiririz. Yönetim Kurulu, taraftarlarımız ve futbolcularımız hepimiz hocamızı çok seviyoruz” açıklaması yaparak ayrılığa olumlu sinyal vermişti.

TFF’de geçtiğimiz yıllarda Galatasaray’dan Fatih Terim’i göreve getirdiği zaman aynı sıkıntıyı yaşamamak için bu defa dikkatli davranarak olayın çözümlenmesini hedefliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI