Şenol Güneş: İyi görünmüyor!

Son dakika Beşiktaş haberleri... Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor ile sahasında berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör karşılaşma sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor ile sahasında berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör karşılaşma sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Arabam.com Konyaspor'la Vodafone Park'ta 3-3 berabere kalan Beşiktaş, ligi 3. sırada noktaladı.

"Beşiktaş şampiyonluğa oynar"

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Güneş, "Bizim için 3.'lük beklediğimiz bir sonuç değil. Beşiktaş şampiyonluğa oynar. Sıralamaya bakmadan, kendi oyunumuzu geliştirmek istiyorduk. Bugün çıkarken üçüncüydük yine üçüncü olarak bitirdik. Kendi sahamızda böyle sıcak bir sevgi gösteren taraftarın önünde puan kaybetmek üzdü. Bütüne baktığımızda kazanabilirdik. Ama oyun olarak düşündüğümün altında oldu. 

"Atiba'nın vedasında hüzünlenmiştik, yine hüzünlendik"

Hızlı, tempolu, agresif olamadık. Rakip olağanüstü gayretliydi, kutlamak lazımdı. Bizim oyunumuzda zaman geçirmek yok, maça asılmak olmalıydı. Ama ligin sonu, bu zamana kadar oyuncular ellerinden geleni yaptılar ama böyle bir final maçı... İz bırakarak bitmeliydi, evet yine iz bıraktık ama olumsuz olarak. Atiba'nın vedasında hüzünlenmiştik, yine hüzünlendik. Milli takıma gideceklere başarılar diliyorum. 

"Cenk'in durumu iyi görünmüyor"

Sakatlanan Cenk'in durumuna bakacağız ama şimdilik iyi görünmüyor. Kötü bir gün oldu bugün. Futbol ateş gibidir, çok sokulursan yakar, uzaklaştığında donarsın. Mesafeyi iyi ayarlayamadık, yeterli değildik. Bundan sonra artık eleştiri yapmak çözüm için anlamı yok. Gelecek sene daha iyi Beşiktaş yaratıp, coşku ve heyecanla oynayan, kazanan bir takım olmak istiyoruz.

"Maç kazanılsın diye çalışılır"

Zaman zaman bunu yaşadığım için söylüyorum. Kendi işimizde ne kadar dikkatli olursak kamuoyu da onun hüznü içerisinde bundan bir şey olmaz anlayışıyla verilir, iyi gittiğinde de mükemmel denir. Takımda bunu görebiliyorum. Abartılı işleri sevmiyorum. Maç kazanılsın diye çalışılır.

"Bu kadar basit golleri niye yedik?"

Gelecek yılla ilgili planımız önce oyunumuzla ilgili olmalı. Evet, rakipten daha üstündük ama bu kadar basit golleri niye yedik? Niye 2-0'dan geri düşüp, geri geldik? Her takımı yenebilecek bir oyun ortaya koyacağız. Şimdiden Konferans Ligi'nde, Süper Lig'de şampiyon oluruz diyemem. Beşiktaş zaten hep şampiyonluğa oynar" dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI