Şenol Güneş o koloniyi yıkacak!

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş geldiği gibi, Fransızca konuşan isimlerin koloni kurmasından rahatsız olmuştu. İşte detaylar... (BJK Haber)

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş geldiği gibi, Fransızca konuşan isimlerin koloni kurmasından rahatsız olmuştu. Tecrübeli teknik adam ilk olarak konuya el attı. Ghezzal, N’Koudou, Rosier, Umut, Masuaku ve Saiss’in kurduğu bu gruplaşmayı yıkmak için kolları sıvadı.


N’Koudou, Rosier, Umut, Masuaku ve Saiss’in kurduğu bu koloniyi yıkmak için kolları sıvadı.


Ghezzal sakat, N’Kouddou ve Saiss ise Dünya Kupası’nda olduğu için bu konuda beklediği gelişmeyi sağlayamadı. Ancak Rosier’i açık açık uyardı. Masuaku’dan ise vazgeçti. Yerine sol bek arayışlarına başladı. 


Güneş önceki gün düzenlidiği basın toplantısında toplantısında da; “gruplaşmalara tahammülümüz yok. Bir kişi bile olsa burada durmayacak” diyerek Fransız kolonisi içinde yer alan isimlere göz dağı verdi. Ayrıca benzer oluşumların içine girme niyetinde olan oyuncuların da dikkatini çekti. 

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI