Şenol Güneş onu istiyor

Beşiktaş'ta transferde flaş gelişmeler yaşanıyor.

Devre arasında Trabzonspor'dan Burak Yılmaz ve PSV'den Nicolas Isimat-Mirin'i transfer eden, gözünü sağ bek takviyesine çeviren Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yönetimden istediği isim de belli oldu!

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, kadrosunu Burak Yılmaz ve Nicolas Isimat-Mirin ile güçlendirmişti. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sağ beke transfer yapabileceklerini dile getirirken Şenol Güneş'in yönetimden isim de bellii oldu. BeIN SPORTS'un haberine göre Şenol Güneş, Atalanta'dan Berat Djimsiti'yi istiyor! 

Haberde Beşiktaş'ın savunmada solda, stoperde ve sağda oynayabilen Arnavut oyuncu için girişimlere başladığı belirtildi. Bu sezon Atalanta'da 9 maçta oynayan 25 yaşındaki oyuncu, 1 de gol atarak skor katkısında bulundu.

İSVİÇRE'DE BAŞLADI, İTALYA'YA UÇTU

Kariyerine İsviçre'nin Zürih takımında başlayan 1993 doğumlu oyuncu, 2016'da bedelsiz olarak Atalanta'nun yolunu tuttu. Sırasıyla Avelino ve Benevento'ya kiralanan Djimsiti, bu sezon ise Atalanta kadrosunda değerlendirildi. Sezonun ilk yarısında rotasyonda değerlendirilen savunmacı, sol bekte, stoperde ve sağ bekte görev yapabiliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI