Şenol Güneş: Yıldırım Demirören'le görüştüm...

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüştüğünü resmen açıkladı.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüştüğünü resmen açıkladı. 

Şenol Güneş, "TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüştüğüm doğru. Yarın ne olacağı belli olmaz. Demirören medya grubunda kendisi hakkında çıkan haberlerle ilgili görüş alışverişinde bulundum. İbrahim Seten'le ilgili bir konuşalım. Bir konuşayım dedim. Ben Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm. Ben işimi yapıyorum. 

Milli takımla ilgili daha önce resmi görüşmüştüm daha önce ve bunu açıklamıştım. Ben beşiktaş'a katkı sağlamaya çalışıyorum. taraftarın mutlu olması için çabalıyorum. Zor ve ağır bir dönemden geçiyoruz. Aldığımız puan yeterli değil. Bundan sonraki haftalarda kazanmaya çalışacağız" dedi. 

Güneş, Pepe ile yolların ayrılmasına da, "Zor bir dönemden geçiyoruz. Tüm yetkiler yönetimde" diye konuştu. 

Güneş basın toplantısında şunları söyledi; 

"bizim için zor maçtı. kazanmak istiyorduk ama başaramadık. Düşündüğümüz gibi olmadı. Gol yememiz gereken bir dakikada gol yedik. Golde Vida ve Necip yoktu. 

İkinci devrede top bizdeyken kötü bir gol yedik. 

2-0'dan sonra tüm oyuncularım maça konsantre oldu. İyi savaştık. Dorukhan'ın attığı gol sonrası VAR nedeniyle iptal edildi. Keşke bu gol olmasaydı çünkü bu gol bizim moralimizi bozdu. 

Rakip kaleci iyiydi. Üzgünüz çünkü evimizde 2 puan verdik. 

Sakatlıkların çok olması bizi zorladı. bir de Pepe'nin ayrılması var. tolgay gibi de sorun yaşadıımız oyuncular var. 

Bütün kararları yönetim kurulu verir. 

Gelecekler, gidecekler ekonomik durumla ilgili. Git demekle, gel edemekle olmuyor bu işlere. babel ve Adriano iyi futbolcular ama onların sorunları var. 

Bunu uzatmaya göre yok aslında. 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI