''Şenol Güneş'i en güzel şekilde uğurlayacağız''

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Yücel, Siyah-Beyazlı takımın geleceğiyle ilgili konuştu.

Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyesi Hüseyin Yücel, sezon sonunda sadece A Milli Takım’ı çalıştıracak olan teknik direktör Şenol Güneş’i Siyah-beyazlı kulüpten en uygun şekilde uğurlayacaklarını söyledi. Kırklareli’de düzenlenen organizasyona katılan Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, Şenol Güneş ile Vodafone Park inşaa edilmeden şampiyon olduklarını belirtti. Yücel, “Şenol hocayı çok güzel bir şekilde uğurlayacağız. Bize göstermiş olduğu başarıyı inşallah milli takımda gösterir. İlk iki maçında kazandık, inşallah bunun devamı gelir. Gerek bizim başkanımız olsun gerek yönetim kurulu üyelerimiz olsun şunu söylüyor ‘Beşiktaşlıyız, Beşiktaş bizim ama A Milli Takım tüm Türkiye’nin, hepimizin.’ Bu anlamda bizim kırgınlığımız söz konusu değil. A Milli Takım yine bizim” diye konuştu.

Şenol Güneş’in yerin hoca arayışları seçim sonrası

1 ay sonra gerçekleşecek olan seçimle ile alakalı yeni gelecek yönetime ve yeni gelecekler etik olmayacağını söyleyen Yücel, “Bir ay sonra seçim varken yeni bir hocayla oturup, görüşmek, anlaşmak yeni gelecek yönetime, yeni gelecek arkadaşlara etik anlamda çok doğru bulmuyoruz. Yapılacak iş seçimin ertesi günü yeni hoca çalışmalarına start vermek. En kısa zamanda Beşiktaş’ı önümüzdeki sezonlarda başarıya ulaştıracak, şampiyonalara ulaştıracak bir hocayla anlaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasında bulundu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI