Şenol Güneş'in çok istediği transfer rafa kalktı

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Süper Lig'de dün Sivasspor'a mağlup olan Beşiktaş bir transfer daha yapmak istiyor. İşte detaylar... (BJK Haber transfer)

Son dakika haberleri... Süper Lig'de dün Sivasspor'a 1-0 yenilen olan Beşiktaş bir transfer daha yapmak istiyor. Ara transfer döneminde Ligin yıldız oyuncularından biri olan Hadziahmetovic'i kadrosuna kattı. Orta sahasını güçlendirmek isteyen Kartal'a bir süredir görüştüğü yıldız isimden ise kötü haber geldi. İşte son dakika haberinin detayları... (BJK HABER TRANSFER)

Sivasspor karşısında aldığı yenilgiyle zirve yarışında bir yara daha alan Beşiktaş, dün rakibi karşısında adeta sahada yokları oynadı.

KARTAL 9'DA 0 ÇEKTİ

İstatistiklerde sınıfta kalan siyah-beyazlı oyuncuların, soğuk hava ve kötü zeminde oynanan karşılaşmada varlık gösterememesi taraftarları kızdırdı. Uzatmalarla 104 dakika oynanan maçta 9 şut denemesinde bulunan Beşiktaş, hiç isabet bulamadı.

İkili mücadele kazanma yüzdesinde rakibinin gerisinde kalan (%53-%47) Kara Kartal, top kapma (%76-%54) ve top uzaklaştırma (35-13) değerlerinde de rakibine üstünlük kuramadı.

Özellikle orta sahada varlık gösteremeyen siyah-beyazlılarda Tayfur 14 ikili mücadele 9, Amir ise 16'da 10 kayıpla oynadı.

BU NASIL BAKIM!

29 Aralık'ta oynanan Sivas-G.Saray karşılaşmasının ardından bakıma alınan Yeni 4 Eylül Stadı'nda 37 gün sonra ilk kez maç oynandı. Ancak futbolcular zeminden memnun kalmadı.

MASUAKU'DA İNDİRİM OLMADI

Bu arada Beşiktaş'ın West Ham'dan şartlı satın alma opsiyonuyla kiraladığı Masuaku takımda kalacak.

"25 maçta opsiyon 2.2 milyon Euro'ya devreye girer" maddesi olan futbolcu için İngiliz kulübü ile yapılan indirim pazarlığı sonuçsuz kaldı.

4 maç sonra sözleşmesi aktif hale gelecek olan tecrübeli sol bek ile 3 yıllık otomatik kontrat devreye girecek. Bu arada dün sarı kart gören Masuaku cezalı duruma düştü.

TEKNİK DİREKTÖR ŞENOL GÜNEŞ TRANSFER İSTİYOR

Öte yandan Ara transfer döneminde kadrosuna Konyaspor'un yıldızı Amir Hadziahmetovic'i katan Beşiktaş, Şenol Güneş'in istekleri doğrultusunda bir transfer daha yapmak istiyor.

BORİNİ TRANSFERİ RAFA KALKTI

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bizzat Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile görüşerek transfer etmek istediği Fabio Borini rafa kalktı.

NKOUDOU TRANSFERİ BOZDU

İtalyan oyuncu için 1 milyon Euro civarı bir bonservis öneren ancak olumsuz yanıt alan Beşiktaş, Karagümrük'ün N'Koudou'yu da istemesine 'Tamam' demişti.

Ancak Kamerunlu futbolcu, Karagümrük'e gitmek istemedi ve iki kulüp arasında anlaşma sağlanamadı.

Bu sezon Karagümrük'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Borini, ligde 20 maçta 13 gol ve 8 asist katkısı yaparak takımın yıldızı haline geldi. 31 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 2.5 milyon Euro. 

Sabah 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI