Şenol Güneş'in yeni prensi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Semih Kılıçsoy'u hazırlıyor.

Beşiktaş, Dünya Kupası'na verilen arada hazırlık karşılaşmaları yapıyor. Son olarak Karagümrük ile oynanan mücadeleye 74. dakikada oyuna giren Semih Kılıçsoy, Kerem'in attığı golde asisti yapmıştı. Henüz 17 yaşında olan Semih, Beşiktaş U-19 takımında forma giyiyor. İki ayağını da etkili şekilde kullanabilen genç futbolcu, 2021 yılında Beşiktaş'la 3 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Geleceğin yıldızı olarak görülen Semih'e Şenol Güneş'in forma şansı vermesi Beşiktaşlı taraftarları mutlu etti. 


GÜNEŞ'İN KARE ASI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 5-16 Aralık tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek kampta özel program uygulayacağı 4 futbolcuyu seçti. Güneş; Rosier, Josef, Dele Alli ve Muleka’yla yakından ilgilenip bu isimlerin formunu maksimuma çıkarmayı planlıyor. Takımın her bölgesinde gelişim kaydetmeyi planlayan tecrübeli hoca, ilk dokunuşu Valentin Rosier’e yapacak. Rachid Ghezzal’ın sakatlanması sonrasında performansında düşüş yaşayan Fransız sağ bek, sağ koridor için yeni partneri Cenk Tosun’la beraber çalışacak.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI