Şenol Güneş'ten Kadıköy sürprizi

Beşiktaş'ın son iki maçta 5 puan kaybı sonrasında Teknik Direktör Şenol Güneş'in sürpriz şekilde ortaya çıkması, 'dedikodu' kazanını kaynattı.

Adı Beşiktaş'la anılan teknik direktör Şenol Güneş, İstanbul'a geldi. Türkiye İhracatçıları Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe'yi ziyaret ederken gazetecilerin "Şenol Hoca İstanbul'a mı dönüyor?" diye sordular. Gültepe ise Güneş'in evinin Kadıköy'de olduğunu belirtti. Ancak Beşiktaş taraftarının aklında hala tecrübeli teknik adamın derbide takımın başına geçebileceği ihtimali var...

Beşiktaş'ın son iki maçta 5 puan kaybı sonrasında Teknik Direktör Şenol Güneş'in sürpriz şekilde ortaya çıkması, 'dedikodu' kazanını kaynattı.

"ISMAEL YERİNE ŞENOL GÜNEŞ"

Güneş'in İstanbul'a olası bir derbi yenilgisi sonrasında Valerien Ismael'in kovulup yerine kendisinin getirileceği iddialarının üzerine tuz biber ekti.

ÇEBİ, ŞENOL GÜNEŞ UYARISI YAPMIŞTI

Her ne kadar Başkan Ahmet Nur Çebi son yönetim kurulu toplantısında Şenol Güneş uyarısı yapsa da ortalık şenlendi.  

GÜNEŞ'TEN MUSTAFA GÜLTEPE'YE ZİYARET

Güneş, İstanbul'da kendisi gibi Trabzonlu olan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe'yi ziyaret etti. 

"ŞENOL HOCA İSTANBUL'A MI DÖNÜYOR?"

Güneş'ten laf alamayacaklarını bilen gazeteciler ise Gültepe'yi aradılar. "Şenol hoca İstanbul'a mı dönüyor?" diye sordular. Aldıkları cevap ise "Şenol hoca zaten İstanbul'da yaşıyor. Evi Kadıköy’de" oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI