Şenol Güneş'ten Milli Takım sözleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mehmet Atalay’ın isminin verildiği kapalı spor salonu açılışına katıldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mehmet  Atalay’ın isminin verildiği kapalı spor salonu açılışına katıldı. Çobançeşme İmam Hatip Lisesi ve Kudret Saraçoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin ortak kullanımına sunulacak spor salonu için, bugün okul bahçesinde açılış töreni gerçekleştirildi. Salona Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın ismi verildi.
Çobançeşme İmam Hatip Lisesi ve Kudret Saraçoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin ortak kullanımına sunulacak spor salonu için, bugün okul bahçesinde açılış töreni gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, eski milli basketbolcu Harun Erdenay ve öğrenciler katıldı. Törende salona ismi verilen Mehmet Atalay ve Teknik Direktör Şenol Güneş kısa bir konuşma yaptı. Atalay, isminin bir spor salonuna verilmesi dolayısıyla teşekkür etti.

Şenol Güneş’ten milli takım sözleri

Haziran ayında resmen A Milli Takım’ın başına geçecek Şenol Güneş de burada yaptığı kısa konuşmada şunları ifade etti: “A Milli Takım’daki görevim sizler adına, bizler adına birlikte olmak adına alınan bir görevdir. Eğer ortak bir değerimiz yoksa bizim bir anlamımız yok. Hepimizin takımları var ama milli takım ortak bir değerdir.”

Spor salonun özellikleri

Mehmet Atalay Spor Salonu’nun 504.90 m2’lik zemin katında basketbol, voleybol, hentbol gibi sporların yapılabilecek. Salonda soyunma odaları, duşlar, wc’ler bulunuyor. Asma kat olarak tasarlanan 88 m2’lik 1. katta ise fitness salonu ve öğretmen odası yer alıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI