Şenol Güneş'ten özel toplantı

Beşiktaş’ta cumartesi akşamı Vodafone Park’ta Medipol Başakşehir ile oynanacak maça yönelik çalışmalar sürerken Teknik direktör Şenol Güneş’ten futbolculara uyarı geldi.

Beşiktaş’ta cumartesi akşamı Vodafone Park’ta Medipol Başakşehir ile oynanacak maça yönelik çalışmalar sürerken Teknik direktör Şenol Güneş’ten futbolculara uyarı geldi. Ümraniye’de yapılan çalışmalarda Başakşehir ile oynanacak maçın önemine vurgu yapan Güneş’in futbolcularına sezonun en kritik maçlarından birisin oynayacaklarını söylediği aktarıldı.

Şenol Güneş: Kayıp istemiyorum

Sezonu ikinci tamamlayarak Şampiyonlar Ligi’ne katılmaları gerektiğini kaydeden Güneş’in oyuncularına “Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Galatasaray yenilirse, galip gelmemiz durumunda önlerine geçme şansını yakalarız. Yenilirsek ise Trabzonspor ensemizde. Çok kritik bir hafta, kayıp istemiyorum” dediği belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI