Serdal Adalı'dan transfer açıklaması

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Serdal Adalı, yeni sezon öncesinde yapılacak transferler ve şampiyonluk hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Serdal Adalı, yeni sezon öncesinde yapılacak transferler ve şampiyonluk hakkında konuştu.

Serdal Adalı: Nokta transferler geliyor 

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladıklarını belirten Adalı, “Hocamızın raporu doğrultusunda çalışıyoruz. Ayrılacak isimlere göre yeni transferler yapacağız. Her takımda olduğu gibi Beşiktaş’ta da sıkıntılar var. Biz bunları aşmak için buradayız. Nokta transferlerle şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratacağız” dedi. Siyah-beyazlı takımın forvet takviyesi yapıp yapmayacağı ile ilgili bir soruya da Adalı, “Ülkenin en iyi golcüsü Burak Yılmaz bizde. Genç neslin en önemli golcüsü Güven de aynı şekilde… Hocamızın da bu yönde bir talebi yok. Bundan dolayı santrfor transferi gündemimizde değil”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI