Serdar Bilgili Beşiktaş'a Çok Şey Borçlu!

''Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili duruyor duruyor; bir açıklama yapıyor. Serdar Bey, Akaretler'e Fikret Orman'ın heykelini dikilmesini önermişti...'' Sinan Vardar'ın Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısı...

Serdar Bilgili'ye Tavsiye 

Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili duruyor duruyor; bir açıklama yapıyor. Serdar Bey, Akaretler'e Fikret Orman'ın heykelini dikilmesini önermişti.
Ben de bu önerisine karşı nacizane yanıtımı kaleme almıştım. Bilgili görevdeyken tarihi bir söz etmişti; "Altyapıda masraf çok, kapatalım.
Paramızı basar, istediğimiz oyuncuları transfer ederiz." İşte bu kafa Beşiktaş'ı öyle noktaya getirdi ki; kulübün borcu 3.5 milyar TL'yi buldu.

***

Bilgili, önceki gün yaptığı açıklamada 'Vodafone göğüs reklamını bırakıyorsa Rahmi Koç reklam versin' diye akıl verdi. Sayın Bilgili, siz başkanlığı bırakırken "Bir daha önünden geçmeyeceğim" dediğiniz Akaretler'in sağlı sollu yokuşunu satın aldınız.
ABD'de yatırımlar yapıp fahiş fiyatlara oteller satın alıyorsunuz.
Yanlış anlamayın; gözümüz yok;
Allah daha çok versin.
Ama size önerim; Beşiktaş'ın Fulya'da altyapı tesislerini yapın ve kulübe hediye edin. Böylelikle yıllar boyunca yaptığınız hataları bir nebze de olsun unutturursunuz.
Çünkü Beşiktaş'a çok şey borçlusunuz.
Lütfen bir an önce Sayın başkanla temasa geçin ve Beşiktaş'a isminizin verileceği bir altyapı tesisi kazandırın..

FUTBOL YENİDEN 

TFF Başkanı Nihat Özdemir yumruğunu masaya vurdu. Özdemir açık ve net açıkladı; "Maçlar kesinlikle oynanacak!" En önemlisi sağlık ama bir yerde de futbol ekonomisini de düşünmeliyiz. Başta yayıncı kuruluş olmak üzere kulüplerin sponsorların paraları ödememesi kulüplerimizi zor duruma soktu.
Bakın Almanya gerekli tedbirleri alarak geçtiğimiz hafta sonu futbolu yeniden başlattı. Çok şükür Almanya'da maçların ardından Covid -19 testinde pozitif olan da çıkmadı.

***

Ben şimdi kulüplere rica ediyorum.
Kalan 8 maçta gençlerin yolunu açın. Mesela Beşiktaş'ta 4 maçta Utku, 4 maçta da Ersin kaleye geçmeli. Ertuğrul, Kartal Kayra, Rıdvan Yılmaz gibi gençler de şans bulmalı. Beşiktaş artık öz kaynak düzenine dönmeli.
Sadece Beşiktaş'ta değil, Fenerbahçe'de Ömer Faruk ve Merih'i Antalyaspor'da Adem Türk'ü, Kayserispor'da Emre Demir gibi gençleri izlemek istiyorum.
Trabzonspor zaten son iki yıldır gençleriyle yükseliyor.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Artık biz de gençlere yer vereceğiz" açıklamasına çok sevindim.
Gözüm tüm kulüplerimizin üzerinde olacak. Türk Futbolu bu zor süreci büyük atılımla atlatabilir.
Yeter ki kendimize ve özellikle bu toprakların çocuklarına güvenelim.

SİNAN VARDAR - Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI