Serdar Bilgili bombası

Beşiktaş’ta mayıs ayında yapılacak kongrede Serdar Bilgili’nin tekrar aday olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Beşiktaş’ta mayıs ayında yapılacak kongrede Serdar Bilgili’nin tekrar aday olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Seçime az bir süre kala Beşiktaş kulisleri de hareketlenmeye başladı.

Serdar Bilgili aday olacak mı ?

Başkan Orman’a bu seçimde oldukça güçlü bir rakip sahaya inmeye hazırlanıyor. Siyah-Beyazlı kulüpte 2000-2004 yılları arasında iki dönem başkanlık görevini yürüten Serdar Bilgili kolları sıvadı. 16 sene süren Süleyman Seba döneminin ardından 37 yaşında Beşiktaş başkanlığına seçilen ve camiaya 100. yıl şampiyonluğu yaşatan Bilgili, güçlü bir listeyle Orman’ın karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe maçına çıkılmama kararında etkisi var

Beşiktaş’taki gelişmeleri uzaktan takip eden Bilgili, camia içinde gerek yönetim gerekse kongre üyeleri tarafından da ‘akil adam’ olarak nitelendiriliyor. Geçen sezon Fenerbahçe ile oynanan olaylı kupa maçında TFF’nin Sarı-Lacivertliler lehine karar vermesiyle ortaya atılan maça çıkmama kararı da, bizzat Orman tarafından Serdar Bilgili’ye danışılarak alınmıştı. Mevcut yönetime uzun süredir muhalefet eden kesimin tam desteğini alan Bilgili’nin kısa süre içinde bu gelişmeyi kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI