Serdar Dursun transferinde son dakika

Beşiktaş, bir süredir Bundesliga 2 takımlarından Darmstadt'ta 18 maçta 7 gol atan Serdar Dursun'u transfer etmek istiyor.

Beşiktaş, bir süredir Bundesliga 2 takımlarından Darmstadt'ta 18 maçta 7 gol atan Serdar Dursun'u transfer etmek istiyor. Ancak Alman basını 2011'den 2016'ya kadar Türkiye'de çeşitli ikinci ve üçüncü lig takımlarında oynamasına rağmen Beşiktaş'ın dikkatini çekmeyen Serdar'ın, 29 yaşında bir anda gol umudu olarak Beşiktaş'a transferine ihtimal vermedi. Bu sezon 20 maçta 10 gol atan Serdar'ı gündemine alan siyah-beyazlıların Alman yöneticilerle masaya oturduğu, Başkan Rüdiger Fritsch'in Serdar için 2 milyon euro istediği ifade edilmişti. Alman basını ise bu iddiaya rağmen transferin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğunu duyurdu.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI