Sergen imzayı attı

''... Beşiktaşlı taraftarlar da Sergen Yalçın'a gösterdikleri sevgiyle yeni teknik direktör için kararlarını açık ve net bildirdiler. Taraftarlar dan Sergen Yalçın'la sözleşmeyi yaptı; hayırlı, uğurlu olsun...'' Sinan Vardar'ın Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısı

SERGEN İMZAYI ATTI 


Beşiktaş için geçen hafta dramatikti. Derbinin kaybedilmesinin ardından şampiyonluk hatta Şampiyonlar Ligi umutları bile çok azaldığı bir gerçekti ama dün futbolcuların kazanma isteği Beşiktaşlılara teselli ikramiyesi gibiydi. 


Siyah-Beyazlı takımda özellikle Ljajic ve Burak Yılmaz müthiş ikili oldular. Hele bu ikiliye zaman zaman Güven de katılınca Beşiktaş hızlı ataklarla her an golü bulabiliyor. 

Ah yönetim ah! Şu inadı bırakıp; Burak'ı geçen sezon ortasında alsaydınız bugün Beşiktaşlı taraftarlar üst üstte 4. şampiyonluğa koşuyordu. 

Tabii orta sahada Atiba-Dorukhan ikilisi de bu dün yine kusursuzdular.  


Buraya kadar her şey iyi ama; gelelim bir de eksik yanlara... 

Siyah-Beyazlı takımda savunma dengesi bir türlü oturmuyor. Mirin Beşiktaş'ın rakipleri için biçilmiş kaftan. Topu her ayağına aldığında her an rakibe asist yapma özelliğine sahip. 

Dün de Mirin'in açıklarını kapatmak için Vida ve Karius yine büyük gayret gösterdi. 

Sadece Mirin değil, Lens de artık taraftarın sabrını iyice taşırmış durumda. Caner de gelecek sezon olmalı mı, olmamalı? Kocaman soru işareti... 


Tabii dün Quaresma'ya ayrı bir şeyler yazmak gerekir. Dün nefis bir golün yanında ''Al da at" dercesine nefis paslar attı. 


Beşiktaşlı taraftarlar Fikret Orman ve yönetimi dün protesto etti. Toplu aidatları ödeyen bindirilmiş kıtalarla Beşiktaş'ı daha ne kadar yönetmeye çalışabilirsiniz ki? Fikret Orman şapkasını önüne koyup düşünmeli! 


Alanyaspor çok iyi bir takım. Dün maçtan sonra alkışı hak ettiler. Beşiktaş'ın yerinde olsam ne yapar, ne eder Efecan'ı transfer ederim. 


Beşiktaşlı taraftarlar da Sergen Yalçın'a gösterdikleri sevgiyle yeni teknik direktör için kararlarını açık ve net bildirdiler. Taraftarlar dan Sergen Yalçın'la  sözleşmeyi yaptı; hayırlı, uğurlu olsun. 


SİNAN VARDAR 


Sinan Vardar kimdir? Mesleği nedir? 

Sinan Vardar, 1949 İstanbul doğumludur. Sinan Vardar Türkiye’de Turizm sektörünün öncü isimlerindendir. Türkiye’de ilk otobüs turları organize eden isimlerden biri olan  olan Sinan Vardar Jolly Tur Onursal Başkanı’dır.

vardar ayrıca TÜRFAD Başkanı, BJK altyapısında BEFAM kurucusu, Spor Yazarı, TV yorumcusu ve Somaspor onursal başkanı’dır.

Geçmiş yıllarda futbolda oynayan Sinan Vardar 17 yaşında profesyonel futbol hayatına adım atmış Bandırma’da başladığı futbol serüvenini İstanbul Beykoz’da sona erdirmiştir. 

O dönemlerde turizm için adımlar attığını belirten Sinan Vardar çeşitli spor kulüplerinde yöneticilik ve başkanlıkta yapmıştır. Bir çok üst düzey turizm firmasında görev yapmıştır. Tülin Vardar'la evli ve bu evliliğinden Mete ve Mert adında iki evladı olan Sinan Vardar'ın 4 torunu bulunmaktadır. 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI