Sergen Yalçın: Benim Tek Güvencem Beşiktaş Taraftarı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan önemli mesajlar...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Denizlispor'u 3-2  yendikleri maçın ardından önemli mesajlar verdi. Oynanan oyun ve alınan 3 puanın camiaya umut vermesini dileyen Yalçın, ''Bundan sonra da böyle oynayacağız. Kimse başka bir oyun beklemesin'' ifadesini kullandı. 

Avrupa Maçları bizi perişan etti 

Sezona kötü başladıklarını ve bu durumun Beşiktaş'a yakışmadığını belirten genç teknik adam, ''Seyircinin olmaması, transferlerin geç katılması, Avrupa maçları bizi perişan etti'' dedi. Tek güvencesinin Beşiktaş taraftarı olduğunu vurgulayan Sergen Yalçın, ''1 senelik sözleşmem var, tazminatım yok, tek güvencem Beşiktaş taraftarı, bize destek olsunlar" sözlerini sarfetti. 

Süper Lig’de geçen haftayı bay geçen Beşiktaş, Yukatel Denizlispor deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı. Sahadan 3-2 galip ayrılan Kara Kartal, 7 puanla haftayı 12. sırada tamamlarken 90 dakikanın ardından teknik patron Sergen Yalçın, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Kritik galibiyetin ardından derin bir nefes aldıklarının altını çizen Yalçın, "Bugün bir nefes almış olduk. Sosyal medyada çok üzerimize geliyorlar. Benim ve ekibimin aleyhinde çok üzücü şeyler yazılıyor. Biz Beşiktaşlı olduğumuz, Beşiktaş'ı sevdiğimiz için geldik buraya. Beşiktaş taraftarı için geldik" ifadesini kullandı. 

Özellikle Avrupa maçlarının kendilerini perişan ettiğini belirten Yalçın, ''Sezora kötü başladık, bu büyük camiaya yakışmayacak bir başlangıç. Ben genelde problemlerle ilgili konuşmuyorum ama pandemi dönemiyle ilgili çok sıkıntılar yaşadık. Seyircinin olmaması, transferlerin geç katılması, Avrupa maçları bizi perişan etti" dedi ve şunları söyledi:

'Çok kaos yaşadık'

''Avrupa'da olmayı tabii ki çok isteriz ama hiç olmayacak zamanlarda karşımıza çıktı bu maçlar. 3 haftalık ara bence bize iyi geldi. Bu arada gerçekten oyuncularımız konsantreydi. İşim bahane değil çözüm üretmek ama işler kötü gidince kriz ve kaos ortamı oluşabiliyor . Ben ve ekibim daha önce çalıştığımız dönemlerde çok kaos yaşadık."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI