Sergen Yalçın Beşiktaş'a geri dönecek mi?

Beşiktaş camiası bu sorunun yanıtını arıyor: Sergen Yalçın Beşiktaş'a gedri dönecek mi?

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamaların ardından flaş bir iddia ortaya atıldı: Sergen Yalçın, Beşiktaş'a dönecek mi?

Sergen Yalçın, Antalyaspor'un başına geçtiği zamandan beri dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak Beşiktaş'ı İnönü Stadyumu'nda 2-1 yenmelerinin ardından yaptığı açıklamalar, geleceğiyle ilgili merak uyandırdı. Maç sonrası yaptığı sitem dolu açıklamalar, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a dönme ihtimalini gündeme getirdi.

Yönetim, Sergen Yalçın'a soğuk! 

Ancak, Yalçın'ın dönüşüyle ilgili yapılan iddialar, bazı içeriden gelen haberlerle çelişiyor gibi görünüyor. Beşiktaş yönetiminin, Sergen Yalçın'a karşı soğuk bir tavır sergilediği ve ona yeterli ilgiyi göstermediği belirtiliyor. Özellikle, dün akşam Sergen Yalçın'a siyah-beyazlı yöneticilerin sadece kuru bir "hoş geldin" demekle yetinmeleri, bu durumu pekiştiriyor gibi.

Beşiktaş teknik direktör arıyor

Beşiktaş'ın yakın gelecekte yeni bir teknik direktör arayışına gireceği konuşulmaya başlandı, ancak Yalçın'ın geri dönüşü için bazı şartların yerine getirilmesi gerektiği dile getiriliyor. Yalçın'ı yakından tanıyan kaynaklar, Hasan Arat yönetimi gitmeden ya da Feyyaz Uçar ile Samet Aybaba'nın görevlerinden ayrılmadan Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a geri dönmeyeceğini vurguluyorlar.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI