Sergen Yalçın Fenerbahçe'nin Yıldızını İstiyor

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında dev takas gerçekleşiyor.

Beşiktaş imza şovuna yeni haftada başlayıyor. Aytemiz Alanyaspor’dan ayrılan Demokratik Kongolu sol bek Fabrice N’Sakala ve Akdeniz ekibinin Brezilyalı stoperi Welinton’la anlaşan yönetim, 2 oyuncuya beşiktaş formasını giydirecek.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde olabilmek için 25 Ağustos’ta ilk ön eleme maçına çıkacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, yönetimden transfer konusunda hızlı davranmasını istedi. 

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda sürerken, N'Sakala ve Welinton'u bitiren siyah-beyazlılar, Fenerbahçeli Ozan Tufan ile de el sıkıştı. Sergen Yalçın'ın çok istediği milli futbolcu için Fenerbahçe'ye Adem Ljajic'i teklif eden Beşiktaş olumlu yanıt aldı ama transfer beklenmeyen bir şekilde tıkandı. Bunun nedeni ise F.Bahçe'nin transfer limitinde yaşadığı sorun...

SERGEN YALÇIN ONU İSTİYOR 

Adem Ljajic'in 3 milyon 200 bin Euro'luk yıllık ücretinin sarı-lacivertli yönetime çok geldiği ve bu takasın şimdilik dondurulduğu belirtildi. Bu arada Yalçın, 2018-19 sezonunda Aytemiz Alanyaspor'u çalıştırırken Ozan Tufan da kiralık olarak turuncu-yeşilli ekipte forma giymişti. Sergen Yalçın'ın ellerinde adeta yeniden doğan sarı lacivertli futbolcu başarılı performansı ile dikkat çekmiş ve kupa dahil 19 maçta 1367 dakika sahada kalmıştı.

ADEM LJAJIC GİDİYOR, OZAN TUFAN GELİYOR 
FENERBAHÇE'YE transferi gündemde olan Adem Ljajic, kariyeri boyunca altı farklı takımda görev yaptı. 28 yaşındaki futbolcu Partizan (14 maç), Fiorentina (85 maç), Roma (73 maç), Inter (28 maç), Torino (65) ve Beşiktaş'ta (61 maç) görev yaptı. Ljajic'in bu ekiplerde 80 gol, 72 asistlik skora katkısı oldu.

mişti. Loris Karius, Victor Ruiz, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Pedro Rebocho, Diaby, Mohamed Elneny, Kevin-Prince Boateng ve Burak Yılmaz’la yollarını ayıran Kara Kartal, ilk imzaları yeni haftada attıracak.

Aytemiz Alanyaspor’la kontratı sona eren Demokratik Kongo’lu sol bek Fabrice N’Sakala’yla her konuda anlaşma sağlayan ve 3 yıllık ön protokol yapan yönetim, hem bu ismi hem de Akdeniz ekibinin bir diğer oyuncusu Brezilyalı stoper Welinton Souza’yı resmen duyuracak. Beşiktaş, N’Sakala’yı bedelsiz olarak, Welinton’u ise Fatih Aksoy’u takasta kullanarak renklerine bağlayacak.

Kampa katılacaklar

Süper Lig’in sona ermesinin ardından ailesiyle birlikte soluğu Bodrum’da alan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, pazartesi günü İstanbul’a dönecek. Başkan, gelir gelmez soluğu kulüpte alıp yönetim kuruluyla bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantıda, Türkiye Futbol Federasyonu’nun kulüp için belirlediği harcama limitini masaya yatıracak olan Çebi, Siyah-Beyazlılar’ın 2020- 21 sezonu için yapılanmasını oluşturup ardından imza şova başlayacak. Gelecek hafta ortasında 2 futbolcunun da Beşiktaş formasını giyip yeni sezon kampında da yer alması bekleniyor.

Süleyman Hatısaru - Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI