Sergen Yalçın Formül Arıyor

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi

Üç haftadır Süper Lig’den uzak kalan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın 3 puanla geri dönüş yapmak istiyor.

Yukatel Denizlispor deplasmanının kolay olmadığını futbolcularına aktaran Sergen Yalçın, Mensah ve N’Koudou’nun yokluğunun yanı sıra Hasic ve Atakan’ın sürpriz sakatlıkları yüzünden kadro oluşturmakta zorlanıyor. Milliyet'in haberine göre; Savunmada Domagoj Vida’yı ilk 11’de oynatıp oynatmayacağına henüz karar vermeyen genç teknik adam, en ciddi sorunu forvet arkasında yaşıyor.

Sergen Yalçın orta sahaya kafa yoruyor

Koronavirüs testi pozitif çıkan Mensah’ın karantinada, Ljajic’in ise formsuz olması yüzünden bu bölgede Oğuzhan veya Dorukhan’a görev vermesi beklenen Sergen Yalçın’ın orta saha oluşumu üzerinde çok kafa yorduğu bildirildi. Gençlerbirliği maçının ilk yarısında üç defansif orta saha kurgusuyla takımı sahaya süren ve bu nedenle sıkıntılar yaşayan deneyimli çalıştırıcı şimdilik Atiba-Josef-Oğuzhan üçlüsü üzerinde duruyor. Yalçın’ın forvette Vincent Aboubakar’ı oynatmasına kesin gözüyle bakılıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI